Logo

Junnukievari

Myös lapset viihtyvät Syötteellä!

Syöte on erinomainen paikka lapsiperheille ulkoilla ja nauttia yhdessäolosta. SyöteResort tarjoaa monipuolisia palveluja lapsille ja lapsiperheille. Meiltä löytyy mukavaa tekemistä, herkullisia ruokia sekä viihtyisää majoitusta monenlaisiin tarpeisiin.

Karkkibingo joka lauantai – kaikki voittaa!

karkkibingo

Bingoilua lapsille ja lapsenmielisille lauantaisin Pärjänkievarissa. Ohjelmassa on usein myös lapsille omaa junnukaraokea.

Tarkista tarkemmat aikataulut SyöteResortin tapahtumakalenterista.

Pärjänkievarissa järjestetään karkkibingon ja junnukaraoken lisäksi myös muuta mukavaa ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille. Tässä esimerkkejä:

Halloween-limudisko – leikkejä, kilpailuja ja musiikkia. Halloween-asuissa tietenkin.limudisko

Pärjän hahmokivikilpailu on järjestetty kaksi kertaa. Kilpailussa tehtävänä oli etsiä kivi/kivet, jotka yksin tai yhdessä esittävät osallistujan mielestä jotain hahmoa tai esinettä. Äänestyksen voitti 2016 papukaija Kiira .

hahmokivikilpailu_papukaija

Syksyn 2017 hahmokivikilpailun sadon näet tässä, voittajaksi äänestettiin Kilppari.

KilppariIinan konnaOtso OtusSannin SydänKonnaHello Kitty

Pärjänkievari – herkullista ruokaa myös perheen pienimpien makuun

Pärjänkievarin ruokalistalta löydätte herkkuja sekä aikuisten että lasten makuun.

Nalle Puhin lihapullat

Caravan-alueen junnutila

Caravan-alueen asukkaat voivat käyttää junnutilaa, joka toimii asukkaiden yhteisenä olohuoneena. Junnutilassa on mm. jalkapallo- ja pingispelit sekä ennen kaikkea mukava paikka oleskella. Junnutilaan pääsee samalla magneettijuovakortilla kuin muualle huoltorakennuksiin. Kuvia junnutilasta löydät tämän sivun alareunasta kuvagalleriasta.

Lohilammen lomamökit – viihtyisää majoitusta lapsiperheille

Lohilampi_kyltti

Lohilampi sijoittuu Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen hiihtokeskusten väliin Välihuikonen -tien varteen. Lohilammelta on helppo käydä kummassa tahansa hiihtokeskuksessa. Jokaisessa mökissä on lapsiportti portaiden yläpäässä sekä pinnasänky ja syöttötuoli. Viidessä mökissä on tilaa yhteensä jopa 50 hengelle, joten mökille voi tulla isommallakin porukalla esimerkiksi sukulaisten tai ystäväperheiden kanssa.

Muut palvelut lapsiperheille

Syötteellä on monin tavoin huomioitu lapsiperheet. Tutustu Syötteen muihin palveluihin lapsiperheille.