Logo

Pärjänkievari

Pärjänkievarin aukioloajat

Pärjänkievari palvelee syksyllä viikonloppuisin ja talvisesongin aikaan päivittäin.  Pärjänkievari on sulkeutunut kesän ajaksi 1.5. alkaen. Syyskuun alussa avaamme jälleen ovemme uuteen kauteen.

Pärjänkievari – hyviä makuja ja mukavaa viihdettä samassa paketissa!

Pärjänkievarin kaksi ravintolaamme Karpalo ja Legenda tarjoavat hyvää ruokaa ja monipuolista viihdettä.

Pärjänkievarin menu

Ravintola Karpalo – pitsoistaan tunnettu

Karpalossa voit herkutella kuuluisilla Pärjän pitsoilla sekä maukkailla burgereilla. Pitsan saat myös gluteenittomalla pohjalla ja burgerin gluteenittomalla sämpylällä. Myös juuston saat täysin vegenä pitsoihin.

Raclette on Sveitsin ja Ranskan juustoinen illanistujaisruoka.  Se on peräisin sveitsiläisiltä talonpojilta ja paimenilta, joilla oli tapana sulattaa juustoa avotulen lämmössä ja kaapia sitä perunoiden ja leivän päälle.

Nyt voit nauttia tätä juustoista herkkua myös Pärjänkievarin illanistujaisissa, pöytäseurueille tarkoitetuilla sähköisillä raclettepannuilla.

Tilaa raclette illallinen ryhmällesi tai kysy lisää parjankievari@syoteresort.fi.

raclette-ilta(2)

 

Ravintola Legenda

Päivisin Legenda toimii Karpalon tavoin ruokaravintolana, mutta iltaisin siellä on ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lauantaisin järjestetään karkkibingo lapsille ja lapsenmielisille (tarkista aikataulu tapahtumakalenterista). Kaikki voittaa!

Legendan ohjelmassa on myös karaokea moneen makuun ja välillä tanssitaan elävän musiikin tahdittamana. Suositussa karaokessamme on yli 10 000 suomalaista ja ulkomaalaista laulua ikivihreistä klassikoista tämän päivän uusimpiin hitteihin. Tule ja testaa!

Nähdään ja viihdytään Pärjällä!